2020'de yaşanan stresli yolculuktan sonra,2021 yılında duvarlarımızda kullanacağımız renkler, sıfırlanmamıza yardımcı olacağı tahmin edilen sakinleştirici tonlardan oluşuyor.

 

 

 

 

 

 

Duygusal durumunuzun çevrenizle ayrılmaz bir şekilde bağlantılı olduğu iyi bilinmektedir, bu nedenle 2020'de geçirdiğimiz zor yıldan sonra, 2021'e girerken herkesin sakin olma dürtüsüne sahip olması şaşırtıcı değildir. Buna göre, tasarımcılar ve renk uzmanları sıcak, nötr paletlere geri dönüş , gri ve bej ile soluk ve ekru beyaz tonlarını kucaklıyor. İşte 2021'de tur atladığını göreceğinden emin olacağınız tonlardan birkaçı.

1 - YUMUŞAK, SESSİZ RENKLER 

Ev tasarımının artık konfor ve daha az mükemmellik ile ilgili olduğuna inanılıyor. Evde kalmak, ışığın gün boyunca nasıl değiştiğini gözlemlememizi sağlıyor.

Boya renkleri dalgalanma eğilimindedir.2021 Yılının Renklerinden  olan hafif gri-mavi gibi tonlar yumuşak ve sessiz görünebilir. Ayrıca 2020 yılının çok tercih edilen, ışığı emen ve yansıtan terra-cotta tonları da bu yılın vazgeçilmezleri arasında

2 - PARLAK RENKLERLE EŞLEŞTİRİLMİŞ NÖTRLER

Hepimizin bildiği gibi ,Pantone’ un 2021 yılının renklerinde parlak bir şeyle eşleştirilmiş nötrlere yönelik eğilim kabul ediliyor. Aydınlatıcı sarı, Ultimate Gray ile yan yana.

Son birkaç sezonda oturma odalarında o kadar çok insan gri kullandı ki, bu sakin tonu daha güzelce vurgulayan sarı renk gibi bazı cesur ruh hali güçlendiricilerin zamanı geldi.

WHATSAPP İLE İLETİŞİME GEÇ
For Seo Prices Seo Prices